Възможностите са неограничени!

Възможностите са неограничени. Всичко зависи от Вас! Колкото повече и по-добри картини предоставите, толкова повече ще спечелите. Неофициално, това обикновено е около $1/ картина месечно. Затова, ако имате 300 картинки във портфолио Вие може да спечелите около $300 /месец. Порфолио с 3000 картинки може да Ви донесе около $3000 на емсец. И така нататък....

Това са обикновени пресмятания. Всичко зависи от качеството на материалите Ви, търпението и времето, което отделяте на фотографията. В последните години microstock откри няколко истински фотографи-звезди, които продават хиляди картини на ден. Тези хора печелят дори повече от $50000 на месец. А най-доброто от всичко е: това е непрекъснат доход. Веднъж създали свое портфолио Вие печелите без допълнителни усилия. Ако печелите по $5000 на месец и сте доволни от това, Вие може да се оттеглите и да не работите повече изобщо. Вие притежавате права върху Вашите снимки и затова печелите активи завинаги.

И накрая, важно е да се отбележи , че докато имате изцяло 100 % права върху Вашите снимки (агенция microstock само продава лиценза за употребата им), то във всеки един момент момент можете да създадете свой собствен сайт и вие сами да продавате материалите си. Така запазвате 100% от печалбата. Или още по-добре-може да имате Ваш собствен сайт, да продавате фотоси, да запазите 100 % от печалбата, но и да продължите да продавате чрез агенция microstock. Това са наистина много добри допьлнителни доходи.

Струва ли Ви се това добра оферта? А приготвихте ли вече 10 фотоса? Кликнете тук, за да се регистрирате в агенция microstock сега!