Фотографии, които са обработени на Photoshop също са ОК. Илюстрации и вектори също се приемат. Още повече те са найдобре платени.

Както казахме преди, най-търсени в момента са вектор илюстрациите. Това е рабираемо, защото се изискват технически умения и талант, за да се направят. Крайният потребител ги намира по–полезни от bitmap картинки.

Ако сте умел илюстратор на вектори, то всичко което трябва да знаете е, че Вашите материали трябва да са в ESP формат: всеки вектор–базиран софтуер като Corel Draw, Illustrator или Freehand ще обърнат успешно Вашия фотос във ESP формат. Трябва да подготвите предварителен преглед на bitmap с ниска резолюция (450 pixels височина/ширина е достатъчно) който да приложите заедно с векторите.

Художниците, които използват 3D и дигитални арт творби трябва да приложат JPG bitmap с висока резолюция, точно както и при фотосите. Колкото до фотосите - ДА! позволено е да ги обработвате с Photoshop. Може да премахнете фона около обектите, да настройвате яркостта, може да комбинирате фотоси. Може и да използвате Photoshop ефекти, но само ако фотосите са изцяло 100 % Ваши.

Залужава ли си да отделите време за това? Ще изкарате доста пари и ще видите, че си заслужава. Кликнете тук за повече детайли!