Как точно работи? Как да започна?

Като начало трябва да прочетете много внимателни всички глави и параграфи в този сайт. Това би спестило много време на Вас и microstock агенцията. Съревнованието е значително и трябва да се представите успешно. Трябва да представите 10 от своите най-добри фотоси. Те трябва да са поне 2.5 MP и да са съобразени със следното:

1. Фотосите трябва да са некомпресирани JPG с качество 8 или повече (макс 12), например във Photoshop. Започнете с най-доброто качество ако е възможно(ако имате бърз интеренет и зареждате много файлове без проблеми).

2. Фотосите трябва да са изцяло Ваши. Не предоставяйте фотоси/илюстрации, върху, които нямате всички права.

3. Не предоставяйте материалисъс запазена собственост - запазени знаци, лого или др. Например снимка, на която ясно се вижда човек, носещ бейзболна шапка на Nike или снимка на ресторант за бързо хранене с ясно лого на McDonald’s на него.

4. В тази връзка не снимайте хора. Такива снимки предполагат, че това са модели, а не бихте искали да усложнявате кариерата си на microstock фотограф. С това може да се справите по-късно, когато сте утвърден фотограф към microstock агенция.

5. Уверете се, че фотосите не са прашни, надраскани или са лошо осветени. Нека те да са добре фокусирани. Техническото качество е най-важно !!!!

6. Нека предоставената от Вас лична колекция да е разнообразна. Не изпращайте една и съща снимка, снимана от различни ъгли. Изберете си любима снимка и преминете на следваща тема.

Ако сте художник за Вас също има много възможности в агенция microstock. Нещо повече! Дори това се търси повече от фотоси може да пердоставите абстрактни догитални арт творби, 3D текстове или обекти, а най-добре, ако предоставите илюстрации на вектори-те са най-търсените. Може да намерите повече информация за това в селдващата глава, затова продължете да четете!

Не сте ограничен относно Вашия фотоапарат. Вашите артистични и Photoshop умения също са важни. Кликнете тук, за да научите как!