Hoeveel geld ga jij verdienen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het hangt allemaal van jou af. Hoe meer en betere foto's je instuurt, des te meer zul je verdienen. Een officieus gemiddelde ligt rond de € 1 per maand per afbeelding. Als je dus 300 afbeeldingen in je portfolio heb dan verdien je rond de € 300 per maand. Een portfolio met 3000 afbeeldingen moet makkelijk € 3000 per maand op kunnen brengen enz.

Dit zijn gemiddelde schattingen. Het hangt allemaal af van de kwaliteit van je werk en het geduld en de tijd die je bereid bent erin te investeren. De afgelopen jaren heeft het microstock toneel diverse echte sterfotografen voortgebracht die dagelijks duizenden afbeeldingen verkopen. Deze fotografen die nog steeds door fotografen van de oude school als amateurs beschouwd worden, verdienen elke maand € 50.000 of meer. En het mooiste van alles is, dit is een stabiel/bestendig inkomen. Eenmaal gevuld voorziet je portfolio je van geld zonder extra inspanning van jouw kant. Als je € 5000 per maand verdient en je bent daar tevreden mee, dan kun je met pensioen en hoef je helemaal niet meer te werken. Het zijn jouw foto's, jouw copyright erop en de winst is altijd voor jou!

Ten slotte is het belangrijk te vermelden dat, aangezien je voor 100% eigenaar blijft van jouw foto's (het microstock bureau verkoopt alleen gebruiksvergunningen), je op ieder moment je eigen website kunt maken en je foto's zelf kunt verkopen en 100% van de winst kunt opstrijken en tevens het microstock bureau je foto's kunt laten verkopen - dat is een flink extra inkomen.

Dus als dit goed klinkt en je hebt je eerste bundel foto's gereed? Klik dan hier om je op te geven bij het microstock bureau!