Met Photoshop bewerkte foto's zijn goed. Illustraties en vectors worden ook geaccepteerd!

Zoals gezegd in het vorige hoofdstuk, de klappers van dit moment zijn vector afbeeldingen. Dit is begrijpelijk omdat deze enige technische vaardigheden en talent vergen om te maken en daarom ook moeilijk te vinden zijn, en eindgebruikers deze bruikbaarder vinden dan een bitmap-afbeelding.

Als je een kundige/ervaren vector illustrator bent dan is het enige wat je moet weten dat je je werk in EPS formaat maakt (alle vector-gebaseerde software zoals Corel Draw, Illustrator of Freehand kan je afbeeldingen omzetten naar EPS) en dat je lage resolutie bitmap previews maakt (450 pixels hooog/breed is genoeg) die je samen met de vectors aanlevert.

3D- en digitaalkunstontwerpers moeten hoge resolutie bitmap JPG's gebruiken, alsof de afbeeldingen foto's zijn. Voor wat betreft de foto's, het volgende is geweldig: het is toegestaan om ze te Photoshoppen. Je mag de achtergrond rond de objecten verwijderen (ontwerpers doen dat regelmatig!), je mag de lichtsterkte, kleur en diepte aanpassen, foto's samenvoegen en zelfs Photoshop effecten gebruiken, zolang de foto's maar voor de volle 100% van jou zijn.

Moet je hier echt zoveel tijd in steken? Je zult genoeg verdienen zodat dit werkelijk allemaal de moeite waard is. Klik hier voor een schatting van je verdiensten!